Nilssons Stenhuggeri & Gravvårdsfabrik AB 1901 - 2016

Gravstenar

Det är för många en viktig del med gravsten men även väldigt personligt, vilket kan göra valet väldigt svårt. Du behöver inte ha bråttom när du väljer gravsten utan det är viktigt att du låter det ta sin tid. Många val ska göras, alltifrån vilket material och vilken modell det ska vara på stenen till text och dekor. Vi på Nilssons Stenhuggeri hjälper dig genom hela processen med rådgivning och stöttning.

Gravsten med hög kvalitet

Gravstenen fungerar som ett minnesmonument efter personen som gått bort och kommer att bli en samlingsplats för familj och anhöriga i många år framöver. Det är därför väldigt viktigt att gravstenen levereras med hög och god kvalitet, vilket du alltid kan lita på att du får när du beställer din gravsten hos oss. Vi hjälper dig att välja rätt gravsten för just dina önskemål.

Kontakta oss för att beställa din gravsten

Vi på Nilssons Stenhuggeri har gravstenar med hög kvalitet i alla olika modeller – liggande, stående, höga, smala, låga, breda men även speciellt utformade efter önskemål. Kontakta oss redan idag för mer information om våra gravstenar. Vi använder oss alltid av det bästa materialet för att kunna försäkra dig om att stenen håller sin kvalitet och står kvar i flera generationer.

Vi på Nilssons Stenhuggeri kan även hjälpa dig med underhåll, renovering och textkomplettering av en befintlig gravsten för att den ska hålla sig vacker i ännu fler år.

Bilder från produktionen

PÅ GÅNG HOS OSS

Nyheter

Bänkskivor och beklädnader i dekton

Bänkskivor och beklädnader i dekton

Den revolutionerande produkten Dekton tillför ett nytt koncept till design- och arkitekturvärlden. Tillverkad av avancerade råvaror som används i produktionen av glas-, porslin- och kvartsytor. Dekton är ett material med unika egenskaper och oändliga användningsmöjligheter såsom bänkskivor, golv, beklädnad, samt fasader för både inne- och utomhusbruk.

Läs mer...
Dekton Golv inom- och utomhus

Dekton Golv inom- och utomhus

DEKTON-golv utgör ett bra alternativ för ytor med höga krav på prestanda och design, såväl inomhus som utomhus. Med DEKTONs revolutionerande egenskaper får projektdesignern total frihet att designa önskade format att arbeta med, och helt glömma sådana begränsningar man hittills varit tvungen att ta hänsyn till. Lösningen är perfekt för installation i kontorsbyggnader, bostäder och

Läs mer...
Omgestaltning av Karl XI:s staty i Karlskrona

Omgestaltning av Karl XI:s staty i Karlskrona

Omgestaltning av Karl XI:s staty på Karlskronas torg.

Läs mer...