fbpx
Nilssons Stenhuggeri & Gravvårdsfabrik AB 1901 - 2020

Mysig och lyxig gatsten i Skåne och Blekinge

Gatsten var ett av det mest populära materialen att bygga gator av på 1800-talet. Som ett resultat av detta kan du finna denna typ av sten på äldre smågator och torg runt om i Sverige. Idag lägger vi gatsten främst för att få en mysigare och lyxigare känsla i staden. Vilket i sin tur uppskattas mycket av befolkningen i städerna.

Så behöver ni en kunnig stenhuggare för att bygga gator kan ni kontakta oss på Nilssons Stenhuggeri så hjälper vi er.

Gatsten som passar för olika miljöer i Skåne och Blekinge

Gatstenen har många olika tillämpningsområden. Den kan bland annat användas för att bygga smågator och torg. Stenen kan även passa in i en trädgård eller som en del av en uppfart. Det fina med gatstenen är att den kan sättas på så många olika sätt, antingen i mönster, bågar eller i ett oregelbundet mönster samtidigt som ger liv i staden eller trädgården. Med andra ord efterlämnar materialet ett livfullt intryck då stenarna har olika färg.

Kontakta oss för gatsten i Skåne och Blekinge

Gatstenen ger ett tidlöst och exklusivt intryck oavsett om det gäller en privat eller offentlig miljö. Så vill du ge din trädgård mer karaktär? Tveka då inte att höra av dig till oss på Nilssons Stenhuggeri. Vi har kunskapen som krävs för att kunna hjälpa dig att hitta rätt sorts sten i Skåne och Blekinge med omnejd. Dessutom kan vi även garantera att högkvalitativa material levereras när du beställer din gatsten hos oss.

Bilder från produktionen

PÅ GÅNG HOS OSS

Nyheter

Bänkskivor och beklädnader i dekton

Bänkskivor och beklädnader i dekton

Den revolutionerande produkten Dekton tillför ett nytt koncept till design- och arkitekturvärlden. Tillverkad av avancerade råvaror som används i produktionen av glas-, porslin- och kvartsytor. Dekton är ett material med unika egenskaper och oändliga användningsmöjligheter såsom bänkskivor, golv, beklädnad, samt fasader för både inne- och utomhusbruk.

Läs mer...
Dekton Golv inom- och utomhus

Dekton Golv inom- och utomhus

DEKTON-golv utgör ett bra alternativ för ytor med höga krav på prestanda och design, såväl inomhus som utomhus. Med DEKTONs revolutionerande egenskaper får projektdesignern total frihet att designa önskade format att arbeta med, och helt glömma sådana begränsningar man hittills varit tvungen att ta hänsyn till. Lösningen är perfekt för installation i kontorsbyggnader, bostäder och

Läs mer...
Omgestaltning av Karl XI:s staty i Karlskrona

Omgestaltning av Karl XI:s staty i Karlskrona

Omgestaltning av Karl XI:s staty på Karlskronas torg.

Läs mer...