Nilssons Stenhuggeri & Gravvårdsfabrik AB 1901 - 2016

Mysig och lyxig gatsten i Skåne och Blekinge

Gatsten är den sten som ligger på äldre smågator och torg runt om i Sverige, det var det materialet som var mest populära att bygga gator med på 1800-talet. Idag lägger vi återigen gatsten för att få en mysigare och lyxigare känsla i staden då det är uppskattat av befolkningen. Vi på Nilssons Stenhuggeri hjälper dig med gatsten i Skåne och Blekinge.

Gatsten som passar för olika miljöer i Skåne och Blekinge

Gatsten kan användas både på smågator och torg men kan även passa i trädgård eller på en uppfart. Det fina med gatstenen är att den kan sättas på så många olika sätt, antingen i mönster, bågar eller i ett oregelbundet mönster som ger liv i staden eller trädgården. Det blir ett livfullt intryck genom att stenarna har olika färg.

Kontakta oss för gatsten i Skåne och Blekinge

Gatstenen ger ett tidlöst och exklusivt intryck på vare sig offentlig som privat miljö. Vill du också ge din trädgård ett mysigt och exklusivt intryck? Tveka inte att höra av dig till oss på Nilssons Stenhuggeri så hjälper vi dig att hitta rätt sten i Skåne och Blekinge med omnejd. Vi är stolta över att alltid kunna garantera att högkvalitativa material levereras när du beställer din gatsten hos oss.

Bilder från produktionen

PÅ GÅNG HOS OSS

Nyheter

Bänkskivor och beklädnader i dekton

Bänkskivor och beklädnader i dekton

Den revolutionerande produkten Dekton tillför ett nytt koncept till design- och arkitekturvärlden. Tillverkad av avancerade råvaror som används i produktionen av glas-, porslin- och kvartsytor. Dekton är ett material med unika egenskaper och oändliga användningsmöjligheter såsom bänkskivor, golv, beklädnad, samt fasader för både inne- och utomhusbruk.

Läs mer...
Dekton Golv inom- och utomhus

Dekton Golv inom- och utomhus

DEKTON-golv utgör ett bra alternativ för ytor med höga krav på prestanda och design, såväl inomhus som utomhus. Med DEKTONs revolutionerande egenskaper får projektdesignern total frihet att designa önskade format att arbeta med, och helt glömma sådana begränsningar man hittills varit tvungen att ta hänsyn till. Lösningen är perfekt för installation i kontorsbyggnader, bostäder och

Läs mer...
Omgestaltning av Karl XI:s staty i Karlskrona

Omgestaltning av Karl XI:s staty i Karlskrona

Omgestaltning av Karl XI:s staty på Karlskronas torg.

Läs mer...