fbpx
Nilssons Stenhuggeri & Gravvårdsfabrik AB 1901 - 2020

Stenbänkskiva i Skåne och Blekinge

Det kan vara väldigt svårt att välja design på bänkskivor till både kök och badrum. Det är viktigt att designen blir rätt och passar till övriga inredningen i rummet, men även att det är hög kvalitet så att bänkskivan håller ett antal år framöver. Med stenbänkskiva ser rummet genast väldigt exklusivt ut och vi på Nilssons Stenhuggeri hjälper dig att välja rätt bänkskiva för dina behov i Skåne och Blekinge.  

Varför ska du välja en bänkskiva i sten?

Det finns en hel del fördelar med stenbänkskivor, de är tidlösa i sin design men även väldigt hållbara och enkla att underhålla.  Det är den stora anledningen till att många väljer att ha bänkskiva i just sten eftersom det är ett hållbart och vackert material. 

Vi hjälper dig med stenbänkskiva i Skåne och Blekinge

Det som ofta tilltalar människor när det gäller bänkskivor i sten är att det finns oändligt många variationer i både färgtoner och mönster – sten är ett mycket livfullt material. Är du intresserad av bänkskiva i sten så tveka inte att kontakta oss redan idag så hjälper vi dig. Vi erbjuder även kostnadsfria offerter på din stenbänkskiva samt montering av bänkskivan i Skåne och Blekinge. .

Bilder från produktionen

PÅ GÅNG HOS OSS

Nyheter

Bänkskivor och beklädnader i dekton

Bänkskivor och beklädnader i dekton

Den revolutionerande produkten Dekton tillför ett nytt koncept till design- och arkitekturvärlden. Tillverkad av avancerade råvaror som används i produktionen av glas-, porslin- och kvartsytor. Dekton är ett material med unika egenskaper och oändliga användningsmöjligheter såsom bänkskivor, golv, beklädnad, samt fasader för både inne- och utomhusbruk.

Läs mer...
Dekton Golv inom- och utomhus

Dekton Golv inom- och utomhus

DEKTON-golv utgör ett bra alternativ för ytor med höga krav på prestanda och design, såväl inomhus som utomhus. Med DEKTONs revolutionerande egenskaper får projektdesignern total frihet att designa önskade format att arbeta med, och helt glömma sådana begränsningar man hittills varit tvungen att ta hänsyn till. Lösningen är perfekt för installation i kontorsbyggnader, bostäder och

Läs mer...
Omgestaltning av Karl XI:s staty i Karlskrona

Omgestaltning av Karl XI:s staty i Karlskrona

Omgestaltning av Karl XI:s staty på Karlskronas torg.

Läs mer...