fbpx
Nilssons Stenhuggeri & Gravvårdsfabrik AB 1901 - 2020

Nilssons Stenhuggeri hjälper dig i Skåne och Blekinge

Vi på Nilssons Stenhuggeri är stolta över vårt hantverkskunnande när det gäller sten. Huggeriet har sedan 1901 varit verksamma inom branschen. Som ett resultat av 119 års erfarenhet i branschen kan vi erbjuda en hel del olika hantverk i sten. På grund av detta kan vi hjälpa dig oavsett om det gäller bänkskivor, gatsten, golv eller utomhus sten.

När det gäller förädling av sten är de tekniska framstegen till väldigt stor hjälp. Dock är det fortfarande ett hantverk. Vilket i sin tur gör att en maskin inte kan ersätta den mänskliga expertisen. Dessutom kan vi med våra 119 år i branschen garantera att arbetet utförs med kvalitet och noggrannhet.

Stenhuggeri som arbetar med kvalitet i Skåne och Blekinge

Nilssons stenhuggeri tillverkar allt med noggrannhet och kvalitativa material. Som en följd av detta kan vi stolt presentera för våra kunder allt som produceras och levereras. Följaktligen kommer vi tillsammans överens om design, utförande och mått. Kort sagt, allt för att det ska passa just dig och dina behov samt förutsättningar.

Kontakta oss för stenhuggeri i Skåne och Blekinge

Vi är särskilt stolta över att kunna säga att vi alltid använder oss av högkvalitativt material. Om du vill ha mer information om våra produkter och tjänster, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

Bilder från produktionen

PÅ GÅNG HOS OSS

Nyheter

Bänkskivor och beklädnader i dekton

Bänkskivor och beklädnader i dekton

Den revolutionerande produkten Dekton tillför ett nytt koncept till design- och arkitekturvärlden. Tillverkad av avancerade råvaror som används i produktionen av glas-, porslin- och kvartsytor. Dekton är ett material med unika egenskaper och oändliga användningsmöjligheter såsom bänkskivor, golv, beklädnad, samt fasader för både inne- och utomhusbruk.

Läs mer...
Dekton Golv inom- och utomhus

Dekton Golv inom- och utomhus

DEKTON-golv utgör ett bra alternativ för ytor med höga krav på prestanda och design, såväl inomhus som utomhus. Med DEKTONs revolutionerande egenskaper får projektdesignern total frihet att designa önskade format att arbeta med, och helt glömma sådana begränsningar man hittills varit tvungen att ta hänsyn till. Lösningen är perfekt för installation i kontorsbyggnader, bostäder och

Läs mer...
Omgestaltning av Karl XI:s staty i Karlskrona

Omgestaltning av Karl XI:s staty i Karlskrona

Omgestaltning av Karl XI:s staty på Karlskronas torg.

Läs mer...