Nilssons Stenhuggeri & Gravvårdsfabrik AB 1901 - 2016

Nilssons Stenhuggeri hjälper dig i Skåne och Blekinge

Vi på Nilssons Stenhuggeri är stolta över vårt hantverkskunnande när det gäller sten. Med 119 års erfarenhet i branschen – sedan 1901 kan vi erbjuda en hel del olika hantverk i sten. Oavsett om ni behöver bänkskivor, gatsten, golv eller utomhussten så hjälper vi dig med det. De tekniska framstegen är till väldigt stor hjälp vid förädling av sten men faktum är att det är ett hantverk, vilket gör att en maskin inte ersätta den mänskliga expertisen. Med våra 119 år i branschen kan vi garantera att arbetet utförs med kvalitet och noggrannhet.

Stenhuggeri som arbetar med kvalitet i Skåne och Blekinge

Allt vi tillverkar och levererar kan vi presentera för våra kunder med stolthet eftersom allt produceras med noggrannhet och kvalitativa material som håller. Vi kommer tillsammans överens om design, utförande och mått för att det ska passa just dig och dina behov samt förutsättningar.

Kontakta oss för stenhuggeri i Skåne och Blekinge

Vi är stolta över att kunna säga att vi alltid använder oss av högkvalitativt material som håller länge. Om du vill ha mer information om våra produkter och tjänster, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

Bilder från produktionen

PÅ GÅNG HOS OSS

Nyheter

Bänkskivor och beklädnader i dekton

Bänkskivor och beklädnader i dekton

Den revolutionerande produkten Dekton tillför ett nytt koncept till design- och arkitekturvärlden. Tillverkad av avancerade råvaror som används i produktionen av glas-, porslin- och kvartsytor. Dekton är ett material med unika egenskaper och oändliga användningsmöjligheter såsom bänkskivor, golv, beklädnad, samt fasader för både inne- och utomhusbruk.

Läs mer...
Dekton Golv inom- och utomhus

Dekton Golv inom- och utomhus

DEKTON-golv utgör ett bra alternativ för ytor med höga krav på prestanda och design, såväl inomhus som utomhus. Med DEKTONs revolutionerande egenskaper får projektdesignern total frihet att designa önskade format att arbeta med, och helt glömma sådana begränsningar man hittills varit tvungen att ta hänsyn till. Lösningen är perfekt för installation i kontorsbyggnader, bostäder och

Läs mer...
Omgestaltning av Karl XI:s staty i Karlskrona

Omgestaltning av Karl XI:s staty i Karlskrona

Omgestaltning av Karl XI:s staty på Karlskronas torg.

Läs mer...