fbpx
Nilssons Stenhuggeri & Gravvårdsfabrik AB 1901 - 2020

Beställ din granitbänkskiva i Skåne och Blekinge

Är du i behov av ny granitbänkskiva? Vi på Nilssons Stenhuggeri hjälper dig att hitta rätt bänkskiva för ditt kök. Det vill säga att du som kund alltid kan välja mellan granit, marmor, kalksten och komposit.

Dessutom tillhandahåller vi även vaskar från de flesta tillverkare i Sverige.

Varför ska du välja just granitbänkskiva hos oss i Skåne och Blekinge?

Granit är ett populärt val då det gör köket både vackert och funktionellt. Tillägas kan att en granitbänkskiva är hållbar, kräver minimalt med underhåll och lätt att rengöra. Med andra ord är granit ett naturmaterial som gör varje att varje bänkskiva är unik. Vi tar mått för din granitbänkskiva med ett digitalt mätinstrument för att få en så bra passform som möjligt.

Därför rekommenderar vi på Nilssons stenhuggeri en granitbänkskiva till ditt kök.

Kontakta oss för granitbänkskiva i Skåne och Blekinge

Om du har frågor gällande våra granitbänkskivor eller funderar på att beställa så tveka inte att kontakta oss redan idag så hjälper vi dig. Vi erbjuder även kostnadsfria offerter på din granitbänkskiva samt montering av bänkskivan i Skåne och Blekinge. .

Bilder från produktionen

PÅ GÅNG HOS OSS

Nyheter

Bänkskivor och beklädnader i dekton

Bänkskivor och beklädnader i dekton

Den revolutionerande produkten Dekton tillför ett nytt koncept till design- och arkitekturvärlden. Tillverkad av avancerade råvaror som används i produktionen av glas-, porslin- och kvartsytor. Dekton är ett material med unika egenskaper och oändliga användningsmöjligheter såsom bänkskivor, golv, beklädnad, samt fasader för både inne- och utomhusbruk.

Läs mer...
Dekton Golv inom- och utomhus

Dekton Golv inom- och utomhus

DEKTON-golv utgör ett bra alternativ för ytor med höga krav på prestanda och design, såväl inomhus som utomhus. Med DEKTONs revolutionerande egenskaper får projektdesignern total frihet att designa önskade format att arbeta med, och helt glömma sådana begränsningar man hittills varit tvungen att ta hänsyn till. Lösningen är perfekt för installation i kontorsbyggnader, bostäder och

Läs mer...
Omgestaltning av Karl XI:s staty i Karlskrona

Omgestaltning av Karl XI:s staty i Karlskrona

Omgestaltning av Karl XI:s staty på Karlskronas torg.

Läs mer...