fbpx
Nilssons Stenhuggeri & Gravvårdsfabrik AB 1901 - 2020

Gravsten i Blekinge och Skåne

En gravsten gör det möjligt för närstående att ha en plats att gå till när de vill sörja någon som tidigare har gått bort. På grund av detta kan valet av gravsten upplevas som svårt då det har många känslomässiga anknytningar. Således behöver du inte ha bråttom när du väljer gravsten hos oss. Utan vi ser hellre att du tar din tid.

När allt kommer till val av gravsten i Skåne och Blekinge är valmöjligheterna många. Alltifrån vilket material och vilken modell det ska vara på stenen till text samt dekor. Följaktligen finns vi på Nilssons Stenhuggeri där för dig genom hela processen med rådgivning och stöttning.

Gravsten med hög kvalitet

Gravstenen fungerar som ett minnesmonument efter personen som gått bort och kommer att bli en samlingsplats för familj och anhöriga i många år framöver. Alltså är det väldigt viktigt att gravstenen levereras med hög och god kvalitet. Detta är något du alltid kan lita på att du får när du beställer din gravsten hos oss. Kort sagt hjälper vi dig med allt från val av gravsten till leverans.

Kontakta oss för att beställa din gravsten

Nilssons Stenhuggeri har gravstenar med hög kvalitet i alla olika modeller. Till exempel liggande, stående och höga med flera. Dessutom kan de också utformas efter önskemål. Lika viktigt är det att gravstenen står kvar generationer framöver. Sålunda använder vi oss alltid av det bästa materialet för att kunna försäkra dig om att stenen håller sin kvalitet. Om du behöver mer information om våra gravstenar se till att kontakta oss redan idag.

Vi på Nilssons Stenhuggeri kan även hjälpa dig med allt från underhåll till renovering samt textkomplettering av en befintlig gravsten för att den ska hålla sig vacker genom åren.

Bilder från produktionen

PÅ GÅNG HOS OSS

Nyheter

Bänkskivor och beklädnader i dekton

Bänkskivor och beklädnader i dekton

Den revolutionerande produkten Dekton tillför ett nytt koncept till design- och arkitekturvärlden. Tillverkad av avancerade råvaror som används i produktionen av glas-, porslin- och kvartsytor. Dekton är ett material med unika egenskaper och oändliga användningsmöjligheter såsom bänkskivor, golv, beklädnad, samt fasader för både inne- och utomhusbruk.

Läs mer...
Dekton Golv inom- och utomhus

Dekton Golv inom- och utomhus

DEKTON-golv utgör ett bra alternativ för ytor med höga krav på prestanda och design, såväl inomhus som utomhus. Med DEKTONs revolutionerande egenskaper får projektdesignern total frihet att designa önskade format att arbeta med, och helt glömma sådana begränsningar man hittills varit tvungen att ta hänsyn till. Lösningen är perfekt för installation i kontorsbyggnader, bostäder och

Läs mer...
Omgestaltning av Karl XI:s staty i Karlskrona

Omgestaltning av Karl XI:s staty i Karlskrona

Omgestaltning av Karl XI:s staty på Karlskronas torg.

Läs mer...